CAUTA CONT ROMANA ENGLISH
Acasa Companie Produse Noutati Certificari Contact

BUN VENIT PE SITE-UL COMPANIEI NOASTRE

     
Produse noi
AEC Actuator cu actionare electrica - Actuator with electric drive
ARD-DB Regulator de presiune cu sistem de blocare la presiune minima si maxima,expandabil-Pressure regulator with pressure system
ARD EC Dispozitiv automat de evacuare lichide din separatoare subterane
ARD PG Valva de respiratie - Tank blanketing valve
ARL-A Robinete de reglare axiale - Axial regulator valve
GHA Actuator hidropneumatic - Gas over oil actuator
ISM Indicator magnetic de nivel - Magnetic level indicator
RF WOG Robinet cu fluture dublu excentric - Double eccentric butterfly valve
RIV CB Robinete cu ventil bidirectionale - Globe valves bidirectional
RSD BB Robinete cu sfera in constructie Double Block&Bleed - Double Block &Bleed Ball Valve
RSD-CS Robinet cu cep sferic - Top entry ball valve
RSD-PIG Robinet lansare/primire godevil - Pig ball valve
RS-MM Robinet cu obturator expandabil - Expand shutter valve
SAR Supape de aerisire rapida - Venting valve
SVD Supapa de ventilatie cu disc - Disc tank venting valve
SVM Supapa de ventilatie cu membrana - Diaphragm tank venting valve

Comenzi CD de prezentare
Pentru comenzi CD click aici
Industrie Agricultura Petrochimie Transporturi

S.C. FEPA S.A. Barlad, Romania, o societate cu capital integral privat - 7.000.000 euro, suprafata totala - 68.808 mp, suprafata spatii productie - 14.357 mp, numar angajati - 480, este una dintre cele mai active societati din domeniul productiei de aparatura pentru automatizarea proceselor tehnologice industriale din sud - estul Europei. Experienta acumulata in decursul celor peste 30 de ani de existenta, completata de noile tehnologii in domeniu, ne situeaza printre liderii pietei romanesti de aparatura pneumatica de automatizari.

Fie ca vorbim de retehnologizare sau investitii noi, produsele noastre isi gasesc locul pe piata interna si internationala. Pornind de la principalele aplicatii in industria extractiei si prelucrarii titeiului si a gazelor naturale, metalurgiei, constructiilor de masini, energiei termice si apei - obiectivul nostru a vizat diversificarea si deplasarea intr-un larg domeniu din alte zone alte industriei cum ar fi:

  • industria auto si feroviara;
  • industria cimentului;
  • industria celulozei si hartiei;
  • industria alimentara;
Desi salturile tehnologice au fost mici, caracterul lor sistematic a facut ca sub raportul asigurarii satisfacerii utilizatorului, efectul lor sa fie considerabil, societatea incercand mereu sa ofere cele mai moderne produse si servicii.
Pentru realizarea produselor sale, S.C. FEPA S.A. foloseste atat tehnologii conventionale (debitare, presare, forjare, turnare, injectii mase plastice, vulcanizare cauciuc, tratamente termice, strunjire, rabotare mortezare, frezare, divizare, gaurire-alezare-filetare; brosare; sudare; lipire; prelucrari complexe; rectificare; electroeroziune; acoperiri electrochimice; vopsire) cat si tehnologii neconventionale (depunerea de straturi subtiri in vid prin procedeul PVD; tratamentul termic in vid cu sau fara atmosfera controlata, umpleri cu lichide degazate; sudura cu fascicol de electroni sau fascicol laser).

Clientii sunt prima noastra prioritate, prin oferirea de servicii si produse de inalta calitate, acesta fiind un obiectiv urmarit si declarat prin asigurarea unei valori superioare a produselor realizate.